Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/mblconsulting.dk/public_html/wp-content/themes/Divi-4/functions.php on line 5467
Vælg en side

Om os

Det er ikke tilfældigt, at vi arbejder med forretningsrelationer. Vi brænder for at skabe gode rammer for kommunikation, forståelse og forretningsudvikling.

Vi mener at variation og forskellighed er en berigelse, som skaber nye og spændende muligheder. Man skal kende forstå og acceptere  forskellig kultur, historie, baggrund og muligheder for at få det bedste output”.

Fundamentet til “MBL Consulting” er blevet skabt gennem de mange år, hvor vi har haft det privilegium at kunne udbygge et netværk som støtter op omkring udvikling af strategiske partnerskaber. Kombinationen af erfaring, viden og perspektiv har skabt spændende muligheder for os og de virksomheder og erhvervsledere vi rådgiver.

Få overblik over virksomhedens væsentligste udfordringer internt og eksternt og skab et solidt strategisk grundlag for virksomhedens fremtidige vækst.

Markedet udvikler sig hele tiden, og én af de største ledelsesmæssige udfordringer er konstant at holde virksomheden gearet til både nutidens og fremtidens udfordringer såvel udenfor virksomheden som internt i organisationen. Uden et klart strategisk fokus risikerer vi både at træffe det forkerte strategiske valg men også at spilde både tid og penge på aktiviteter, der viser sig alligevel ikke at bidrage til virksomhedens vækst.

Udgangspunktet kan være vidt forskelligt: Måske er der behov for at se på virksomhedens strategi med nye øjne, måske har et nyt forretningsområde skabt behov brug for at finde en fælles platform for det fremtidige samarbejde eller måske har en vigende omsætning eller indtjening gennem en længere periode skabt et behov for ændringer.

•    Opstart af ny virksomhed/forretnings område

•    Strategiske partnerskaber

•    Opbygning af kundeportefølje

•    Interim Management

Det er de emner vi er fortrolige med og har interesse for – og med forskellige indgangsvinkler har beskæftiget os med i gennem knap 20 år.

Gennem “MBL Consulting” er det vores vision at medvirke til øget samhandel og kulturel forståelse på tværs af  virksomheders grænser, sprog og kulturer.

Værdier

Vores afsæt har altid været troværdighed, indlevelse, åbenhed og respekt for de virksomheder vi arbejder sammen med. Det er vores erfaring, at det er et stærkt fundament for vellykket kommunikation og gode relationer.

Det er egenskaber vi vægter højt, og som gennem årene har resulteret i en enkelt sammenhængende værdi.

Ansvarlighed.

Om os